Μαγικό βίντεο: Οι πιο παρεξηγημένες γωνιές της Αθήνας από ψηλά μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής |Βίντεο

Πώς μοιάζει η Αθήνα από ψηλά; Ακόμη και οι πιο γκρίζες γωνιές της από... χαμηλά, από ψηλά μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής.

Η ομάδα του Updrones πέταξε το Drone της πάνω από την πλατεία Ομονοίας και την πλατεία Κάνιγγος, δύο παρεξηγημένες γωνιές της ελληνικής πρωτεύουσας. Δυο περιοχές της Αθήνας όπου η παραβατικότητα και το έγκλημα είναι καθημερινότητα, καθώς στις περιοχές αυτές και πέριξ γίνεται εμπόριο ναρκωτικών, ενώ καταγράφονται πολλά κρούσματα κλοπών, χωρίς να λείπουν και οι ληστείες.

Ωστόσο, και στις δύο περιοχές, ανάμεσα στα εγκαταλελειμμένα κτίρια, υπάρχουν άλλα που είναι πραγματικά διαμάντια, αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. Εκεί άλλωστε στο παρελθόν χτυπούσε η καρδιά της πόλης...

Και μπορεί από... χαμηλά η εικόνα να διαμορφώνεται σήμερα όπως περιγράφεται παραπάνω, αλλά από ψηλά και τώρα η Ομόνοια και η πλατεία Κάνιγγος παραμένουν δυο πανέμορφες περιοχές της πρωτεύουσας.

Μαγικό βίντεο: Οι πιο παρεξηγημένες γωνιές της Αθήνας από ψηλά μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής |Βίντεο Μαγικό βίντεο: Οι πιο παρεξηγημένες γωνιές της Αθήνας από ψηλά μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής |Βίντεο Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Οκτωβρίου 25, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.