Βίντεο της NASA αποκαλύπτει την επιφάνεια του φεγγαριού κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής ημέρας

Η NASA κυκλοφόρησε ένα συναρπαστικό νέο βίντεο του φεγγαριού, το οποίο χρησιμοποιεί εικόνες υψηλής ανάλυσης από το Lunar Reconnaissance Orbiter

Το εντυπωσιακό υλικό σε μορφή ντοκιμαντέρ χρησιμοποιεί εικόνες υψηλής ανάλυσης για να αποκαλύψει μια άνευ προηγουμένου ματιά στην επιφάνεια του μοναδικού φυσικού δορυφόρου της Γης.

Ακολουθεί τον ήλιο κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής ημέρας, μετακινώντας αργά σε ένα ατελείωτο τοπίο από κρατήρες και προσελκύει τους κρατήρες Theophilus, Cyrillus, Catharina για την ανατολή του ηλίου ενώ μετακινείται στις οροσειρές Απέννη και Καυκάσου, στον κρατήρα του Κοπέρνικου, στο οροπέδιο του Αρίσταρχου και στη λεκάνη της Ανατολής.

Στη συνέχεια, το βίντεο ρίχνει μια ματιά στην τεράστια λεκάνη του Schrödinger, πριν μετακομίσει πίσω, σε μια θέα της σεληνιακής μακρινής πλευράς.

Βίντεο της NASA αποκαλύπτει την επιφάνεια του φεγγαριού κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής ημέρας Βίντεο της NASA αποκαλύπτει την επιφάνεια του φεγγαριού κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής ημέρας Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Οκτωβρίου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.