Η σχέση μεταξύ ανθρώπων και Γης

Η φωτογράφος Lisa Kristine έχει φωτογραφίσει μερικά από τα πιο όμορφα τοπία της Γης.

Για περισσότερα από τριάντα χρόνια, έχει παρουσιαστεί πορτρέτα αυτοχθόνων πολιτισμών σε περισσότερες από 100 χώρες σε έξι ηπείρους.

Ειδικεύεται στην ευαισθητοποίηση σε σημαντικά κοινωνικά αίτια, όπως η δουλεία και η εμπορία ανθρώπων, και συχνά δωρίζει ένα ποσοστό των κερδών της σε οργανώσεις, που βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους.

Μαζί με το να είναι σημαντική για την καταπολέμηση της δουλείας και άλλων φρικτών παραβιάσεων, η Kristine πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι «το απόλυτο εργαλείο για την αποκατάσταση της ειρήνης. Υπάρχει μια άμεση σύνδεση που δημιουργείται, δεν είναι μεταξύ αγνώστων, αλλά μεταξύ των ανθρώπων».

Η συγκεκριμένη συλλογή ονομάζεται Intimate Expanse, και αναφέρεται στη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και της Γης. Οι εικόνες της Kristine είναι οπτικά ισχυρές, ζωντανές με χρώματα και υφή, και είναι από τοπία όπως ο Ισημερινός, Μιανμάρ, Κίνα και Ζανζιβάρη.

Οι εικόνες της μας καλούν στην αρμονική και μυστικιστική ομορφιά του κόσμου μας. Κάθε μία αφηγείται τη δική της ιστορία για το πώς ζει μέσα σε ένα περιβάλλον με σεβασμό και τρυφερότητα.

Τελικά, εμπνευσμένοι από το έργο της Kristine μας υπενθυμίζει ότι πραγματικά υπάρχει πολύ κόσμος για να δούμε...

Η σχέση μεταξύ ανθρώπων και Γης Η σχέση μεταξύ ανθρώπων και Γης Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Οκτωβρίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.