Θεαματικό βίντεο από τη δοκιμή συστήματος ψύξης της NASA!

Οι εικόνες εντυπωσιάζουν από τη δοκιμή που πραγματοποίησε η NASA στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι (Kennedy Space Centerτ) στο σύστημα, το οποίο μειώνει την ακραία θερμότητα και την ενέργεια που παράγεται από την εκτόξευση πυραύλων.

Το Σύστημα Αποστράγγισης Νερού (Water Deluge System) πλημμυρίζει τον χώρο της εκτόξευσης με 450.000 γαλόνια νερού (περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα) σε χρόνο ρεκόρ, προκαλώντας παράλληλα ένα εξαιρετικό θέαμα, καθώς δημιουργείται σιντριβάνι που φτάνει τα 30 μέτρα!

Η δοκιμή έγινε στις 15 Οκτωβρίου 2018 και αποτελεί μέρος της προετοιμασίας για την εκτόξευση πυραύλου για την «Exploration Mission-1» και τις επακόλουθες αποστολές.

Κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης του πυραύλου, αυτό το σύστημα απόρριψης νερού θα λειτουργήσει μέσω κινητής τηλεφωνίας, για να δημιουργήσει το «συντριβάνι» που θα καθαρίσει τη δεξαμενή.

Θεαματικό βίντεο από τη δοκιμή συστήματος ψύξης της NASA! Θεαματικό βίντεο από τη δοκιμή συστήματος ψύξης της NASA! Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Οκτωβρίου 25, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.